İndirim!

MÜSLÜMANIM

0,00

Müellif’in, mirasa, satışa mahal olmaksızın vakfettiği bu eser, Din açısından uçurumda olduğumuz günümüzde, Müslümanların Dinlerinden uzaklaşmamaları, ğayri Müslimlerin örf ve adetleriyle yozlaşmamaları için, her Müslümana gerekli bilgileri içermektedir.

“Tevhid nedir?”, “İslam nedir?”, “Allah’a, meleklerine, peygamberlerine, kitablarına İman nedir?” gibi i’tikâdî; “Otuz üç farz nedir?” gibi ameli bilgilere, ebeveynin, komşunun haklarının, güzel ahlakın neler olduğuna kısa ve öz yer verilen ve Müslüman bir kimsenin yatağından kalkıp tekrar yatağına girinceye kadar yapması gereken duaların kısmi azamisini içeren bu risalenin tafsilatlısını isteyenlere, Müellif’in “Gencim Nereye?” ve “Mü’minim” eserlerine müracaat etmelerini öneririz.

Allah Teâlâ Müellifi’nin hayrlarını ve telif ettiği bunca eserle Müslümanlara yaptığı hizmeti kabul etsin. Allah Teâlâ minnet ve keremiyle onun tertemiz sırlarını yüceltsin, cesedine ve cesedinin yatağı olan toprağına rahmet ve rızalarını bolca akıtsın, cennetlerinin ortasında iskanlandırsın, ilminden bizi faidelendirsin, ilminin bereketlerini üzerimize akıtsın. Âmîn.

ISBN : 978-9944-0856-3-2
Ebat : 9×13